Welkom bij Liboconstruct
2020-07-04  •  Inloggen  |  Zoeken
Text/HTML
 
 
Hier ben je » Home » Wie zijn wij
Wie zijn wij
Liboconstruct werkt met een deskundig team van medewerkers.
Liboconstruct bouwt en verbouwt woningen met een deskundig team van medewerkers. Zij realiseert projecten vanaf ontwerp tot en met de volledige ruwbouw en binnenafwerking.
 
Ing. Gilbert Vanden Borre Msc
 
Gilbert Vanden BorreGilbert Vanden Borre - met een opleiding van ingenieur bouwkunde en gegradueerde in de wegenbouw is tevens zaakvoerder van Stabiton bvba. Hij runde dit studiebureau jarenlang in combinatie met een onderwijsopdracht. Eerst als leraar aan het Vrij Technisch Instituut Aalst; daarna als docent en lid van het directieteam van het Centrum Hoger Onderwijs – Aalst (nu KAHO Sint-Lieven Hogeschool • Associatie K.U. Leuven) en tenslotte als pedagogisch adviseur bij het VSKO waar hij verantwoordelijk was voor de coördinatie en voor de pedagogische begeleiding van alle nijverheidssectoren in het secundair onderwijs.
Gilbert Vanden Borre is ook actief in de Vlaamse Ingenieurskamer. Meer dan twintig jaar secretaris en van 2004 voorzitter van de studiegroep bouwkunde stabiliteit. Bij de start van ie-net werd hij raadgevend lid van de expertgroepen 'Civiele techniek', 'Bouwfysica, gebouwentechniek en Architectuur' (KVIV en VIK).
Gilbert Vanden Borre, heeft de leiding over het concept, de stabiliteit en het projectmanagement.
 
Ing. Patrick Timmermans Msc
 
Patrick TimmermansPatrick Timmermans, met een opleiding van ingenieur bouwkunde, heeft jarenlange ervaring als aannemer ruwbouwwerken en ruwbouwafwerking. Voorheen was hij werkzaam bij de provincie Brabant technische gebouwendienst en wegendienst. Hij specialiseerde zich in bouwfysica, houtskeletbouw, gevelafwerkingstechnieken, platte dakconstructies en binnenafwerking van gebouwen (vloerafwerking, droog pleisterwerk, badkamerinrichtingen...).
Patrick Timmermans, heeft de leiding over de technische uitvoering.
 
 
 
 
 
 
Liboconstruct heeft jarenlange ervaring
Door de jarenlange ervaring, het uitvoeren van talrijke projecten van allerlei aard, de know-how en de vaardigheden van de huidige medewerkers, kan Liboconstruct vandaag rekenen op een schat aan ervaring om ook uw project uit te voeren.
© 2020 Liboconstruct Hosting en Design :: Stabiton bvba Hosting en Design © Stabiton bvba Gebruiksovereenkomst | Privacybeleid